Followers


Please click here to view all available item


Follow us:

Wednesday, July 19, 2017

SUPPLEMEN PRENATAL LA MAMMA



PRICE: MYR 150.00  Promosi RM90 sahaja!
DESCRIPTION:
SUPPLEMEN MULTIVITAMIN UNTUK IBU HAMIL

Adakah Anda Serius Untuk Bekalkan Tubuh Hamil Anda Dengan Nutrisi Dan Vitamin Lengkap & Penting ? Jangan Risau! Kami Ada Cara Yang Mudah & Cepat. 100% Jaminan Wang Dikembalikan Jika Anda Tidak Berpuas Hati!


Banyak khasiat yang boleh didapati daripada Prenatal.

Antara khasiatnya adalah :
[✔] Membantu mengurangkan alahan, mual dan muntah di awal kehamilan
[✔] Mengurangkan rasa penat, letih dan lesu
[✔] Meningkatkan bacaan HB
[✔] Membantu perkembangan otak bayi dalam kandungan
[✔] Mengurangkan rasa mengantuk (tambah oksigen ke otak)
[✔] Mencantikkan kulit dan menaikkan seri wajah ibu
[✔] Sebagai persediaan membanyakkan susu ibu selepas melahirkan
[✔] Membantu memudahkan ibu bersalin

Siapakah yang boleh mengambil Prenatal ini?
Dirumus khas buat Wanita yang berusia dari umur 17 tahun dan ke atas.Wanita yang sedang hamil dan Wanita yang merancang untuk hamil.

Adakah selamat diambil oleh ibu hamil dan bayi dalam kandungan?
Prenatal selamat digunakan kerana ia menggunakan bahan-bahan yang semuanya berasaskan makanan sunnah dan herba dalam kuantiti yang dibenarkan dan tidak ada bahan kimia.

Berapa ml isi kandungan dan berapa lama penggunaan setiap botol?
Isi kandungan 250ml. Setiap botol adalah penggunaan untuk 2 minggu.

Bagaimana cara penggunaan?
Ambil 1-2 sudu besar dan 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan.Sebelum makan, baca Bismillah dan Selawat Nabi (Muhammad SAW)dan niatkan untuk masalah yang dihadapi.

Bagaimana cara penyimpanannya?
Boleh disimpan dalam suhu bilik. Tetapi untuk rasa yang lebih sedap, boleh di simpandi dalam peti.

Adakah wanita yang tidak hamil boleh digunakan?
Wanita tidak hamil boleh ambil kerana bahan-bahan yang digunakan berasaskanmakanan sunnah dan herba. Wanita yang tidak hamil boleh ambil LaMammaPrenatal sebagai suplemen kerana kandungan Prenatal mempunyai banyak AsidFolik yang dihasilkan oleh Kurma

Apakah bahan yang terkandung dalam PreNatal?
Terdapat 9 jenis makanan sunnah yang selamat untuk digunakan. Bahan-bahantersebut adalah seperti Kurma, Madu, Buah Tin, Delima, Habbatussauda, Zafaran,Minyak Ikan, Ekstrak Brokoli dan Vitamin C.

Bolehkah supplemen ini diberi kepada anak juga suami?
Boleh kerana ia bukan ubat tetapi makanan sunnah dan herba dalam kuantiti yang dibenarkan dan tidak ada bahan kimia.



Makan satu sudu PreNatal La Mamma setiap hari pada waktu pagi dan malam

Untuk mempercepatkan kesannya, pastikan :
>> anda makan dalam keadaan perut kosong
>> Elakkan dari memakan
>> makanan yang tidak dibenarkan
untuk ibu hamil.

Rasa prenatal yang sedap yakmat, siap boleh letak dalam peti sejuk,bawa keluar dan terus je telan. Tak payah bancuh bagai dah. Sedap je lalu kat tekak ibu kalau nak dibandingkan dengan ubat kapur yang klinik bagi tu,memang sangat berbeza.



KLIK DISINI UNTUK BELI





KLIK DISINI UNTUK BELI

Monday, May 29, 2017

Baju Melayu Baby Romper Cotton Tshirt (PERCUMA CETAK NAMA ANAK)


PRICE: MYR 59.00

DESCRIPTION:

Baju Melayu Baby Romper Cotton Tshirt (PERCUMA CETAK NAMA ANAK)

- Sesuai untuk bayi baru lahir sehingga berumur 24 bulan
- material: cotton tshirt

Brand: MBKIDZ
- Assorted Color:
1. apple green + yellow
2. white + black
3. fushia + black
4. Yellow + black
5. orange + black
6. Turqoise + white
7. royal blue + white
8. black + white
9. dark purple + white
10. red + white
11. emerald + white

Saiz: 
S ( 3-6m)
M (6-12m)
L (12-18m)
XL (18-24m)

Boleh buat pilihan :

A. tanpa nama

B. Cetak nama anak maximum 10 huruf sahaja (masukkan nama anak di bahagian komen dibahagian akhir pembayaran nanti)


Sila masukkan di ruangan komen:


warna, size dan nama anak (jika mahu)


p/s : Untuk sampai sebelum raya tempahan akhir 29 may 2017 


ETA: Jangkaan Siap 9 Jun 2017


Pertanyaan : 0193115766

Click here to buy

Baju Melayu Romper Set Sampin - Mint


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m), 3-6m, 6-9m, 9-12m,

PRICE: MYR 59.00

DESCRIPTION:

Baju Melayu Romper New!
Baju melayu romper set sampin dari umur 3 bulan hingga 12 bulan. 

Material: Cotton Tshirt - Ready Stock!

Pilihan Saiz: 
3-6m
6-9m
9-12m

Pilihan Warna:
1. Red
2. Orange
3. Red Orange
4. Mint
5. Grey green
6. Black
7. Royal Blue
8. Grey

Harga Promosi : RM50 sahaja
Harga Retail: RM59.00

Click here to buy

Saturday, May 13, 2017

Baju Kurung Romper Dhira Red - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Purple - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Pink - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Grey - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Emerald - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),
PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:
Yeay!!!

ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :
S (NB - 3m)
M (3m -9m)
L (9m-12m)

Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.
Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.


Click here to buy




Friday, May 12, 2017

TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT06


Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun.

Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?


Info promosi
Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)

Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT04



Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun.

Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?


Info promosi
Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)

Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT07


Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun. )


Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?

Info promosi

Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)


Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



Saturday, May 6, 2017

Baju Kurung Romper Dhira - NEW!


PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:
Yeay!!! 😍😍😍
ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.

pilihan Saiz: 
S (NB - 3M)
M (3M-9M)
L (9M-12M)

Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


p/s: Masukkan saiz didalam ruangan Nota di akhir borang tempahan.Kami akan hubungi untuk pengesahan stok dan penerimaan bayaran.

Terima kasih. :)

Click here to buy


Testimoni 





readystok, baju kurung romper, raya2017


Sunday, February 19, 2017

Baju Melayu Cotton Tshirt - Blue Cyan BM103 - NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun)
Saiz: S (1-2tahun)
Saiz: M (2-4tahun)
Saiz: L (4-6tahun)
Saiz: XL (6-8tahun)
Saiz:XXL(8-10tahun)

Retail: Rm69

 Postage RM8 sm / RM12 ss

Click here to buy

Thursday, February 16, 2017

Baju Melayu Cotton Tshirt - Stripe Dark Blue BMS10 - NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun) - 2 unit
Saiz: S (1-2tahun) - 2 unit
Saiz: M (2-4tahun) - 2 unit
Saiz: L (4-6tahun) - 2 unit
Saiz: XL (6-8tahun) - 2 unit
Saiz:XXL(8-10tahun) - 2 unit

Retail: Rm69





Click here to buy

Wednesday, February 15, 2017

Baju Melayu Cotton Tshirt - Stripe Ocean Blue/ Dark Blue BMS09- NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun)
Saiz: S (1-2tahun)
Saiz: M (2-4tahun)
Saiz: L (4-6tahun)
Saiz: XL (6-8tahun)
Saiz:XXL(8-10tahun)

Retail: Rm69





Click here to buy

Baju Melayu Cotton Tshirt - Stripe Blue/ Grey BMS08- NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun) - 2 unit
Saiz: S (1-2tahun) - 2 unit
Saiz: M (2-4tahun) - 2 unit
Saiz: L (4-6tahun) - 2 unit
Saiz: XL (6-8tahun) - 2 unit
Saiz:XXL(8-10tahun) - 2 unit

Retail: Rm69





Click here to buy

Baju Melayu Cotton Tshirt - Stripe Grey/ Dark Grey BMS07- NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun)
Saiz: S (1-2tahun)
Saiz: M (2-4tahun)
Saiz: L (4-6tahun)
Saiz: XL (6-8tahun)
Saiz:XXL(8-10tahun)

Retail: Rm69





Click here to buy

Baju Melayu Cotton Tshirt - Stripe Turquoise/ Blue BMS06- NEW!



PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:

Baju Melayu kain tshirt ini sangat digemari ibu. mudah dijaga dan paling penting anak anak selesa. 


Diperbuat dari material tshirt yang serap peluh


Anak-anak yang aktif pasti tidak merengek untuk ditukarkan bajunya.


Plihan Saiz (Baju Melayu Cotton Tshirt stripe) :
(anggaran umur)

Saiz: SS / XS (6bulan-1tahun)
Saiz: S (1-2tahun)
Saiz: M (2-4tahun)
Saiz: L (4-6tahun)
Saiz: XL (6-8tahun)
Saiz:XXL(8-10tahun)

Retail: Rm69





Click here to buy