Followers


Please click here to view all available item


Follow us:

Monday, May 29, 2017

Baju Melayu Baby Romper Cotton Tshirt (PERCUMA CETAK NAMA ANAK)


PRICE: MYR 59.00

DESCRIPTION:

Baju Melayu Baby Romper Cotton Tshirt (PERCUMA CETAK NAMA ANAK)

- Sesuai untuk bayi baru lahir sehingga berumur 24 bulan
- material: cotton tshirt

Brand: MBKIDZ
- Assorted Color:
1. apple green + yellow
2. white + black
3. fushia + black
4. Yellow + black
5. orange + black
6. Turqoise + white
7. royal blue + white
8. black + white
9. dark purple + white
10. red + white
11. emerald + white

Saiz: 
S ( 3-6m)
M (6-12m)
L (12-18m)
XL (18-24m)

Boleh buat pilihan :

A. tanpa nama

B. Cetak nama anak maximum 10 huruf sahaja (masukkan nama anak di bahagian komen dibahagian akhir pembayaran nanti)


Sila masukkan di ruangan komen:


warna, size dan nama anak (jika mahu)


p/s : Untuk sampai sebelum raya tempahan akhir 29 may 2017 


ETA: Jangkaan Siap 9 Jun 2017


Pertanyaan : 0193115766

Click here to buy

Baju Melayu Romper Set Sampin - Mint


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m), 3-6m, 6-9m, 9-12m,

PRICE: MYR 59.00

DESCRIPTION:

Baju Melayu Romper New!
Baju melayu romper set sampin dari umur 3 bulan hingga 12 bulan. 

Material: Cotton Tshirt - Ready Stock!

Pilihan Saiz: 
3-6m
6-9m
9-12m

Pilihan Warna:
1. Red
2. Orange
3. Red Orange
4. Mint
5. Grey green
6. Black
7. Royal Blue
8. Grey

Harga Promosi : RM50 sahaja
Harga Retail: RM59.00

Click here to buy

Saturday, May 13, 2017

Baju Kurung Romper Dhira Red - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),
PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:
Yeay!!!

ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :
S (NB - 3m)
M (3m -9m)
L (9m-12m)

Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.

Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Purple - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Pink - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Grey - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),

PRICE: MYR 69.00

DESCRIPTION:

Yeay!!!


ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :


S (NB - 3m)


M (3m -9m)


L (9m-12m)



Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.


Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.

Click here to buy

Baju Kurung Romper Dhira Emerald - NEW!


Pakaian bayi dan kanak-kanak: S ( 12-24 bulan), SS ( 6-12 bulan), M ( 2-4 tahun), L ( 4 - 6 tahun), XL ( 6 - 8 tahun), XXL ( 8 - 10 tahun), S (NB - 3m), M (3m -9m), L (9m-12m),
PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:
Yeay!!!

ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.


Pilihan Saiz :
S (NB - 3m)
M (3m -9m)
L (9m-12m)

Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


.
Kami akan hubungi anda untuk pengesahan.


Click here to buy




Friday, May 12, 2017

TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT06


Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun.

Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?


Info promosi
Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)

Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT04



Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun.

Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?


Info promosi
Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)

Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



TAWARAN KILAT : TEMPAHAN TSHIRT MUSLIMAH BFF - UT07


Tshirt Muslimah: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL,
PRICE: MYR 49.00
DESCRIPTION:
TAWARAN KILAT!!

Khas buat adik2 univ atau mummy2 yang berminat

nak sedondon dengan anak2 remaja di hari raya nanti.

(RAYAKAN SEBULAN! :)

Jemputan OPEN HOUSE penuh setiap tahun. )


Saya ingin buka tempahan khas 2 hari sahaja  koleksi terbaru SET COUPLE MUSLIMAH. (BFF)

BOLEH GAYAKAN DENGAN SAHABAT BAIK AWAK

Alhamdulillah kami suka sangat bila mampu membantu muslimah di luar sana semarkkan ukhwah sesama muslimah.

Bukan sweet jer.

Kain nya pulak memang selesa sangat dan tahan lama.

Setakat nak pakai jenjalan n bersukan tu memang takde masalah lah.

Pakai pergi usrah ramai2 pun ok ape?

Info promosi

Tempoh Preorder sehingga 14 Mei 2017
(Ahad ini sebelum jam 10malam)


Postage bermula 15- 21 JUN 2017

Retail RM49  seunit. 
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)
Sepasang RM98 + postage RM8sm / RM12 ss 


TEMPAHAN SAHAJA

Boleh whatsApp saya juga di 0193115766 -->

click : http://mbkidzdotcom.wasap.my



Click here to buy



Saturday, May 6, 2017

Baju Kurung Romper Dhira - NEW!


PRICE: MYR 69.00
DESCRIPTION:
Yeay!!! 😍😍😍
ROMPER BAJU KURUNG DAH SAMPAI! Memang khas buat baby yg comel dari umur 3m hingga 12m. Ada 6 warna yg menarik dan material diperbuat drpd cotton tshirt yg berkualiti.
.

pilihan Saiz: 
S (NB - 3M)
M (3M-9M)
L (9M-12M)

Retail RM59
Postage-RM7(smnjg) RM10(ss)


p/s: Masukkan saiz didalam ruangan Nota di akhir borang tempahan.Kami akan hubungi untuk pengesahan stok dan penerimaan bayaran.

Terima kasih. :)

Click here to buy


Testimoni 





readystok, baju kurung romper, raya2017